Marc Garcia deixa la presidència de l'Associació de Veïns de Volpelleres

Plega un any després d'accedir al càrrec al·legant motius laborals i personals


  • Comparteix:

Marc Garcia ha deixat de ser el president de l'Associació de Veïns de Volpelleres / Foto: Cedida

Marc Garcia ha deixat de ser el president de l'Associació de Veïns de Volpelleres / Foto: Cedida

L'Associació de Veïns del barri de Volpelleres s'ha quedat sense president. Marc Garcia, la persona que va agafar el càrrec ara fa un any perquè l'anterior responsable ho volia deixar, ha presentat aquest dijous la dimissió per motius 'laborals i conciliació familiar', tal com ha explicat ell mateix en una carta enviada als membres de l'associació. Preguntat per Cugat Mèdia, Garcia desvincula la seva decisió de la polèmica amb l'escola La Mirada que va acabar amb la dimissió de dos membres de la junta per discrepàncies amb el president. Els membres de la junta actual agraeixen la tasca de Garcia i han convocat una assemblea general extraordinària el 14 d'abril per escollir un nou president.

"Li he dedicat moltes hores i ara he canviat de feina i no tinc temps", ha explicat Marc Garcia a Cugat Mèdia. El president sortint ha durat només un any al càrrec, quan va substituir a Alberto Valcarce, que ho va ser durant 11 anys, després d'un període llarg de recerca de substitut.

Garcia admet que la dimissió de dos companys de junta fa uns mesos per la creació de la plataforma SOS La Mirada, contrapès a SOS Bosc Volpelleres, de la qual ell n'era també el portaveu, va ser un moment complicat. El ja expresident assegura, però, que la decisió de deixar el càrrec ara no hi té res a veure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.