Creu Roja organitza un curs d'Assistència Sanitària Immediata


  • Comparteix:

Ja s'ha obert el termini d'inscripcions pel Curs d'Assistència Sanitària Immediata que organitza la Creu Roja de Sant Cugat i Rubí. L'objectiu del curs, en què s'impartiran tant sessions pràctiques com teòriques, és donar els coneixements bàsics per saber com actuar davant d'un accidentat.

Estar preparat per actuar amb la màxima celeritat i eficàcia és l'objectiu del curs d'Assistència Sanitària Immediata que organitza la Creu Roja de Sant Cugat i Rubí. El curs s'impartirà del 9 de maig fins a l'11 de juny, de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre i va dirigit a qualsevol ciutadà major de 16 anys. Al finalitzar la formació es realitzarà una prova teoricopractica per comprovar que els assistents han assolit els coneixements impartits. Des de fer una valoració inicial de l'estat de l'accidentat, a saber preparar una farmaciola, passant pels primers auxilis i el suport psicològic. Ho explica, David Bea, tècnic de formació de la Creu Roja.

David Bea

Donem les primeres nocions per saber actuar davant d'un accidentat. Deixar-lo estable i si es pot millorar la seva situació, però mai, empitjorar-lo. Ensenyem a fer un suport vital o parar una hemorràgia.


El curs de 40 hores de duració, que la Creu Roja de Sant Cugat i Rubí organitza per tercer any, pot ser reconegut per un nombre determinat de crèdits de lliure elecció, segons cada universitat. A més ofereix formació valuosa per aquells que estiguin interessats en els riscos laborals o vulguin formar part del voluntariat.

David Bea

Aquest àmbit serveix en l'àmbit de socors i emergèncis. Després hi ha un modul més específic per qui es vulgui quedar com a voluntari.


El preu del curs és de 175 euros amb descomptes amb el carnet jove, pels voluntaris de Creu Roja, membres del RACC i jubilats. Les inscripcions es poden fer per via telefònica a través del número 936742383 o de 9 a 2 i de 4 a 8, a les oficines del carrer Sant Juli número 2. El nombre total de places és de 25.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.