Judit Mateu Cochs publica 'Sobrevivir en la mente o vivir en el corazón'

Es tracta del primer llibre de la terapeuta florestana


  • Comparteix:

Judit Mateu Cochs és terapeuta experta en trauma / Foto: web juditmateu.com

Judit Mateu Cochs és terapeuta experta en trauma / Foto: web juditmateu.com

Tenir el nostre cervell d'aliat, connectar amb el cor i escoltar el cos i les emocions. La terapeuta florestana Judit Mateu Cochs publica 'Sobrevivir en la mente o vivir en el corazón', un llibre en què condensa tots aquells coneixements que imparteix a les seves sessions d'acompanyament a persones que pateixen d'algun tipus de malestar emocional. El llibre és un mapa sobre com funciona la ment perquè cadascú cerqui el seu camí.

Judit Mateu Cochs és terapeuta psicocorporal especialitzada en trauma, ponent i una de les poques especialistes titulades en el Mètode d'Alliberament de Cuirasses (MLC) -només hi ha una seixantena de titulats a l'Estat espanyol.- A 'Sobrevivir en la mente o vivir en el corazón' la florestana parla, d'entre altres qüestions, de la dependència i de com aquesta es transforma, a mesura que ens fem adults, en ''necessitat d'autorealització''.

Mateu posa de manifest la importància de connectar amb el nostre ''ser'' per saber què ens agrada. Una tasca no sempre fàcil perquè significa que ''s'ha d'anar al cor'' allà on, explica la florestana, ''hi ha les emocions desagradables que hem patit.'' És per això que ''ens costa viure en el cor i habitar en el nostre cos''.

El pròleg és a càrrec del psicòleg clínic santcugatenc Mario C. Salvador i el llibre està disponible a juditmateu.com, a la web de l'editorial, HakaBooks, i a les plataformes de comerç electrònic habituals. També està en format Ebook.


Judit Mateu

Crec que la majoria de nosaltres no hem rebut una educació on se'ns hagi explicat com funciona la nostra ment, com funcionen les emocions, per què apareixen les emocions, quin objectiu tenen les emocions i, en general, com funciona el nostre cos. Quina és la relació cor-cervell o organisme-cervell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.