L'Associació de familiars d'Alzheimer presenta la seva delegació del Vallès


  • Comparteix:

L'Associació de familiars d'Alzheimer ha presentat la seva delegació del Vallès Occidental. La casa de cultura ha estat l'escenari d'aquesta presentació on s'ha fet una crida a totes les famílies amb un malalt perquè demanin ajuda.

L'associació de familiars d'Alzheimer porta des de 1987 ajudant a les famílies que han de tenir cura d'un malalt d'Alzheimer. Amb la voluntat de poder oferir un servei més ampli, l'associació ha posat en marxa la seva delegació a la comarca. Isabel Martínez, presidenta d'aquesta, explica que l'objectiu principal de la seva actuació són els familiars del malalts.

Isabel Martínez



La delegació porta set mesos treballant a la nostra ciutat i s'ha mostrat molt satisfeta pel suport que ha rebut dels diferents consistoris. L'AFAB s'ha marcat com a repte principal donar a conèixer la malaltia però també tots els mecanismes de suport que tenen a la seva disposició els que la pateixen i els seus familiars. L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder present a l'acte, ha comentat que aquesta tasca és necessària donat el desconeixement general de la població.

Lluís Recoder



Durant l'acte, l'associació ha remarcat que només un 5% de les 700 famílies a la nostra comarca en aquesta situació reben ajuda. L'AFAB ha fet una crida perquè la demanin tots aquells que la necessiten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.