Les autoescoles Garcaz continuen tancades, tot i l'aixecament dels precintes ordenat pel jutge de Ceuta


  • Comparteix:

Fonts de l'autoescola ho atribueixen als problemes burocràtics del jutjat de Rubí

Fonts de l'autoescola ho atribueixen als problemes burocràtics del jutjat de Rubí

Les dues autoescoles Garcaz de Sant Cugat no han pogut reobrir encara les seves portes, després que el jutjat de Ceuta hagi decidit desprecintar tots els establiments imputats en el suposat frau dels exàmens teòrics de conducció. Fonts de l'autoescola han explicat que el jutjat de Rubí, que s'encarrega de tramitar les diligències, no ha executat encara l'aixecament del precinte, fet que impedeix que els responsables de Garcaz puguin atendre les consultes dels seus alumnes.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Ceuta ha emès aquest dimarts un auto judicial decretant que es desprecintin les autoescoles imputades en el suposat frau dels exàmens de conducció, 41 de les quals es troben a la província de Barcelona. Les dues autoescoles que té Garcaz a Sant Cugat, però, no han pogut reobrir encara les portes perquè, segons asseguren els seus responsables, les diligències que es porten des del jutjat de Rubí encara no s'han executat per 'problemes burocràtics'.

Els responsables de Garcaz no han volgut fer declaracions al respecte, però des de la Federació d'Autoescoles de Barcelona han criticat que el jutge hagi decretat els tancaments cautelars, ja que aquesta mesura comporta importants perjudicis per a les autoescoles afectades. Així ho ha dit el sotspresident de la federació, David Garcia.

David Garcia

Pensem que la mesura del jutge de Ceuta de decretar tancaments preventius ha estat exagerada. S'ha causat un perjudici gran a les autoescoles, a nivell econòmic i professional.


Des de la Federació d'Autoescoles de Barcelona asseguren, a més, que la majoria de les autoescoles imputades a la província no han comès cap frau, i els advocats de l'entitat estan treballant per aportar les proves pertinents que demostrin la no participació de les autoescoles de Barcelona en cap tipus d'actuació delictiva. A més, la Federació ha indicat que els alumnes que havien de pujar a exàmen en el període en què els establiments han estat tancats ho han pogut fer amb normalitat, de manera que no s'han vist perjudicats per la decisió judicial.

D'altra banda, l'Oficina Municipal d'Informació als Ciutadans (OMIC) ha registrat durant aquests dies diverses queixes i consultes de clients de les autoescoles Garcaz de la ciutat, que han denunciat la seva situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.