El CMSC té previst iniciar el trasllat a la nova seu cap a mitjans del mes d'agost i inaugurar-la al setembre


  • Comparteix:

La junta del Club ha anunciat la voluntat de logar alguns dels espais per ajudar a finançar el projecte

La junta del Club ha anunciat la voluntat de logar alguns dels espais per ajudar a finançar el projecte

Les obres de la nova seu del Club Muntanyenc Sant Cugat continuen a bon ritme i segons el calendari previst. És per això que l'entitat manté la previsió de poder iniciar el trasllat aquest mes d'agost i fer la inauguració els dies 9 i 10 de setembre. Aprofitant aquesta propera inauguració, des del Club fan una crida als santcugatencs perquè es facin socis d'aquesta entitat de cara la nova temporada.

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) podrà fer ús de totes les instal·lacions de la nova seu un cop feta la inauguració prevista pels dies 9 i 10 de setembre, ja que el ritme d'obres segueix el calendari previst. De fet, els responsables de l'entitat tenen previst fer el trasllat a mitjans del mes d'agost i l'edifici ja es podrà visitar a partir d'aquesta data.

Entre d'altres coses, el nou edifici de la Rambla del Celler, de gairebé 2.000 metres quadrats, compta amb instal·lacions com una sala polivalent pensada per tot tipus d'activitats atlètiques, gimnàstiques o també de caire social i cultural. A més també destaca el rocòdrom, que és una de les principals novetats d'aquest nou local. Escoltem Narcís Castanyer, president del CMSC.

Narcis Castanyer

Ens vam adonar que el club necessitava dos instal·lacions. Una sala polivalent que s'hi podran fer activitats atlètiques, gimnàstiqwues, o de qualsevol tipus social. I també un rocòdrom.


Recordem que el cost d'aquestes obres és de 2.400.000 euros, dels quals el rocòdrom en costa 150,000 i que s'estan finançant gràcies als propis fons del Club, aportacions del socis, subvencions i amb patrocinadors privats.

Des del Club han anunciat també la voluntat de llogar alguns dels espais amb diferents quotes que s'establiran en funció de si és una empresa comercial, entitats sense activitats de lucre, o socis del mateix club que vulguin un espai per celebrar festes privades. De moment però, un dels possibles acords que s'havia apuntat per tal de cedir un espai als Castellers de la ciutat per als seus assajos, podria ser que no tirés endavant ja que des del Club Muntanyenc han avançat que la colla local no pot assumir, segons sembla, un lloguer per tot l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.