La Festa Major de la Floresta es tanca amb un balanç molt positiu pel que fa a la participació


  • Comparteix:

Les principals novetats, com la Caminada Popular o la lectura del Quixot, han estat tot un èxit

Les principals novetats, com la Caminada Popular o la lectura del Quixot, han estat tot un èxit

Una caminada popular de 10 quilòmetres i les havaneres a càrrec del grup 'Els Pirates' han posat aquest diumenge el punt i final a la Festa Major de la Floresta, que va començar el passat dia 16. Un altre dels plats forts d'aquest cap de setmana ha estat la trobada de paellers, que un any més ha estat tot un èxit. Prop de 400 persones han pogut gaudir, aquest dissabte, de les 16 paelles que s'han cuinat amb motiu d'una de les propostes més arrelades de la festa major d'aquest districte.

La Festa Major de la Floresta ha posat el punt i final aquest cap de setmana amb diverses activitat per a petits i grans. El plat fort d'enguany ha estat la I Caminada Popular del districte que els organitzadors han valorat molt positivament per la gran acceptació que ha despertat. Un total de 31 persones han participat en aquesta iniciativa que es repetirà en les següents edicions de la Festa Major de La Floresta.

Pel tresorer de la comissió de festa major d'aquest districte santcugatenc, Xavier Sans, la festa d'enguany ha estat tot un èxit. És per això que els organitzadors han fet una valoració molt positiva de totes les activitats que s'han fet durant tota una setmana de celebracions.

Xavier Sans

En general tots els actes han anat molt bé. Tenim ganes de que s'acabi perquè torni a començar l'any que ve. No hi hagut cap incidència i tot ha anat com estava previst.


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que ha assistit al concert d'havaneres del grup 'Els Pirates'. Recoder ha destacat la importància de que tots els districtes de la ciutat organitzin festes com aquestes i ha afegit que les Festes Majors són sempre un punt de trobada per a tots els ciutadans.

Lluís Recoder

És una ciutat que a més de tenir la festa gran per Sant Pere, també té disctrictes amb molta personalitat que organitza la seva pròpia Festa Major com a punt de trobada dels ciutadans.


Entre les propostes que més èxit han tingut destaquen la 'Música a la fresca' o la sessió de cinema per a totes les edats. La 'Nit jove' ha estat també uns dels esdeveniments més esperats i celebrats, juntament amb el 'Matí pels infants' i el ball de festa major amb l'orquestra 'Cadillac' .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.