400 persones omplen el Sopar del Soci del CMSC i donen el tret de sortida als actes d'inauguració de la nova seu


  • Comparteix:

Els actes d'inauguració continuen aquest dissabte al llarg de tot el dia

Els actes d'inauguració continuen aquest dissabte al llarg de tot el dia

Prop de 400 persones han assistit, aquest divendres, al Sopar del Soci del Club Muntanyenc Sant Cugat, que ha servit per donar el tret de sortida als actes d'inauguració de la nova seu de l'entitat. La jornada ha pres un caire molt especial amb el lliurament de les medalles d'or i plata als socis més antics de l'entitat, però sobretot amb l'entrega del Piolet d'Or a Josep Casajoana, soci fundador del club i a qui s'ha volgut reconèixer la seva tasca constant al servei de l'entitat. Els actes d'inauguració de la nova seu continuen avui dissabte amb una jornada de portes oberts, el campionat estatal d'escalada de dificultat i l'acte oficial d'inauguració, al punt de les set.

Després de tant temps esperant-ho, la junta directiva del Club Muntanyenc i els seus socis poden celebrar ja la inauguració de la nova seu de l'entitat, ubicada a la Rambla del Celler. Un concert a càrrec de les corals Sant Cugat, La Lira, Camerata Sant Cugat i Coral Sant Cugat 1975, ha servit per donar el tret de sortida oficial a aquests actes, que aquest divendres a la nit han viscut ja un dels moments àlgids de la celebració, amb el tradicional Sopar del Soci.

I és que enguany, i coincidint amb aquesta festa, han estat prop de 400 persones les que s'han aplegat a la sala polivalent de la nova seu i han pogut gaudir de les noves instal·lacions així com també dels reconeixements habituals als socis més antics de l'entitat. Per al president del CMSC, Narcís Castanyer, aquest any s'ha notat una 'embranzida' important, amb molta més gent en la celebració del sopar, i sobretot, una satisfacció per part dels socis de com ha quedat el nou local.

Narcís Castanyer

Es nota una embranzida important, amb més gent jove, amb gent que feia anys que no venia.. L'expectativa per veure el piset ha fet que molta gent vingués i crec que la gent està satisfeta.


La jornada ha tingut, a més, moments especials, amb el reconeixement als socis més antics del Club. En aquesta ocasió, s'han lliurat 2 medalles d'or i 40 de plata. Un dels moments més emotius ha estat però, l'entrega del 'Piolet d'Or', en reconeixement a Josep Casajoana, soci fundador de l'entitat i de qui s'ha destacat la seva dedicació al llarg d'aquests anys.


D'altra banda, i en nom de l'Ajuntament, el segon tinent d'alcalde, Eduard Pomar, s'ha felicitat per la inauguració de la nova seu del CMSC i ha recordat que es tracta d'una de les entitats més importants de la ciutat, pels seus anys d'història i, sobretot, pel gran nombre de socis que en formen part.

Eduard Pomar

És una satisfacció poder celebrar amb aquest sopar la inauguració del nou Club. És una entitat molt arrelada a la ciutat, i que tingui 61 anys d'història i un gran nombre de socis la fa una de les entitat més importants de la ciutat.


Els actes d'inauguració de la nova seu del Club Muntanyenc continuen avui, dissabte, amb una jornada de portes obertes al matí, que servirà per donar a conèixer les activitats que organitzen les diferents seccions de l'entitat. Paral·lelament, se celebrarà el campionat estatal d'escalada de dificultat al nou rocòdrom de l'edifici, que s'ha convertit en el més alt de tot l'Estat.

A les set de la tarda, la Rambla del Celler acollirà l'acte inaugural, en el qual intervindran Narcís Castanyer, l'alcalde Lluís Recoder i la consellera de Cultura, Caterina Mieras. Posteriorment, hi haurà una actuació dels Castellers de Sant Cugat i, a les nou de la nit, començarà una botifarrada popular, que anirà seguida de les actuacions musicals de La Locomotora Negra i de Shitting Milks i Skamarlans al PAV-2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.