L'Ateneu concentra les seves activitats a la plaça Pep Ventura i tanca les altres seus


  • Comparteix:

El president de l'entitat demana més equitat i suport per part de l'Ajuntament

El president de l'entitat demana més equitat i suport per part de l'Ajuntament

L'Ateneu santcugatenc ha tancat les seves seus de Valldoreix i del Casal del Barri i ha concentrat les activitats i els serveis als dos espais que disposen a la Plaça Pep Ventura. El president de l'entitat considera que l'Ateneu necessita més diners i reclama a l'Ajuntament 'equitat' i més suport.

L'Ateneu santcugatenc ha decidit concentrar l'acció social en dos espais ubicats a la Plaça Pep Ventura amb la intenció de focalitzar les activitats i els serveis al centre de la ciutat. El president de l'entitat, Ramon Pros, ha explicat que han decidit deixar d'oferir els seus serveis a les seus de Valldoreix i al Casal del Barri de l'avinguda Cerdanyola, tot i que ha apuntat que amb Valldoreix s'ha mantingut el contacte i que algunes de les activitats ara les organitzen a través de l'EMD.

Ramon Pros

A Valldoreix hem deixat de fer prestacions físiques però mantenim els contactes. També hem deixat de fer funcions al Casal del Barri i hem destinat totes les activitats a la Plaça Pep Ventura.


El president de l'Ateneu ha explicat també que l'entitat necessita més ajudes econòmiques per seguir prestant un bon servei als 1.000 usuaris que tenen al mes. En aquest sentit, Pros considera insuficient l'ajuda que reben per part de l'Ajuntament i demana 'equitat' i més suport per part de l'administració pública respecte a d'altres entitats de la ciutat.

Ramon Pros

Cada usuari que està a casa nostra ens costa 7,2 euros. Si pensem en l'aportació econòmica que rebem de l'Ajuntament és d'1,7 euros. Volem equitat i el mateix suport que l'administració dóna a altres entitats.


Ramon Pros ha aprofitat també per demanar un canvi de planejament en l'actual campanya de civisme que ha tirat endavant el consistori. Segons Pros, abans que res s'hauria de fer una campanya de civisme social amb la implicació de tota la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.