Correus torna al seu emplaçament de la Rambla de Can Mora


  • Comparteix:

Les obres de reforma s'han allargat durant un any i han costat 1,2 milions d'euros

Les obres de reforma s'han allargat durant un any i han costat 1,2 milions d'euros

L'oficina principal de Correus ha tornat al seu emplaçament habitual, a la Rambla de Can Mora, després d'un any d'obres que han servit per modernitzar i acondicionar el local. Els treballs han suposat una inversió d'1,2 milions d'euros i han permès suprimir les barreres arquitectòniques i millorar l'espai d'atenció als clients.

Tots els santcugatencs que hagin de fer algun tràmit a l'oficina de Correus de Sant Cugat poden tornar a fer-ho, des d'aquest dissabte, al local de la Rambla de Can Mora.

I és que, un any després d'haver iniciat les obres de remodelació, l'ens ha deixat l'edifici provisional del carrer Valldoreix i ha tornat al seu emplaçament habitual, que incorpora algunes novetats com l'ampliació dels espais o la supressió de les barreres arquitectòniques. Tot plegat amb l'objectiu d'oferir un millor serveis als clients però també de facilitar i agilitzar la feina dels 15 treballadors de l'oficina. Així ho ha explicat el cap de Comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez.

Vicenç Ibáñez

Hem recuperat l'espai de la planta superior que antigament utilitzaven els carters de distribució. Hem guanyat més espai i li hem donat un disseny més modern i funcional, suprimint també les barreres arquitectòniques


Per dur a terme tota aquesta tasca, Correus ha invertit 1 milió 200 mil euros que han servit no només per fer els treballs de reforma sinó també per adquirir el local, que fins ara era propietat de l'Ajuntament.

D'altra banda, des d'ens postal estan ultimant l'estudi que ha determinar quines són les necessitats actuals d'aquest servei al municipi i redimensionar la plantilla per tal de poder oferir un millor servei i posar fi als constants endarreriments que denuncien tant els ciutadans com els propis carters. Escoltem Vicenç Ibáñez.

Vicenç Ibáñez

S'està acabant i tot apunta que efectivament hi haurà un augment de plantilla de carters de distribució però s'està acabant de perfilar el nombre final d'aquest augment


Recordem que en els darrers mesos tant els sindicats amb representació a Correus com el propi alcalde han manifestat les seves queixes per les deficiències d'aquest servei al nostre municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.