Una gossa agafa sola els FGC a la Floresta fins al centre de Barcelona per tornar a casa


  • Comparteix:

Una gossa agafa els Ferrocarrils a La Floresta i viatja sola fins a Plaça Catalunya per tornar a casa seva, al centre de Barcelona. Els amos, que eren de viatge a Amsterdam, havien deixat la gossa a casa d'uns familiars de La Floresta durant aquests dies. De vacances a la capital holandesa van rebre un missatge de la veïna informant-los que la seva gossa els estava esperant davant la porta de casa.

En Dàmaso Torres no oblidarà mai el missatge que va rebre mentre era de vacances a Amsterdam. La seva veïna va enviar-li un missatge on l'informava que la 'Sixty', la seva gossa de quatre anys, era al replà de l'escala just davant de la porta del seu pis.

Els amos l'havien deixat a casa d'uns familiars de La Floresta i, segons ells, l'animal ja havia intentat escapar-se en una altra ocasió.

Els amos de la gossa creuen que la 'Sixty' hauria retingut a la memòria el trajecte de prop de 20 quilòmetres que separen casa seva, al centre de Barcelona, de La Floresta. La gossa feia tres vegades a la setmana aquest trajecte acompanyada dels seus amos.

Els Ferrocarrils de la Generalitat no tenen constància que algú veiés una gossa sola per les instal.lacions. Amb tot, creuen totalment factible que la gossa passés desapercebuda per a passatgers i treballadors dels FGC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.