El passat mes de juliol va ser el més calorós dels darrers 100 anys al Vallès Occidental


  • Comparteix:

Les temperatures moderades i les pluges amb les quals ha començat el mes d'agost han estat precedides d'un mes de juliol calorós a la comarca del Vallés Occidental. El més de juliol d'aquest any ha estat un del més calorosos dels últims 100 anys. A Sant Cugat, la temperatura ha oscil·lat al juliol entre els 29,4 graus de mitjana màxima i els 18,7 de mínima.

Sant Cugat ha estat el municipi del Vallés on hi hagut més precipitacions al juliol, amb una mitjana de 3,12 litres per metre quadrat. El dia 13 de juliol va ser el més plujós del mes a Sant Cugat. Aquell dia van caure a la nostra ciutat un total de 8,8 litres per metre quadrat.
Pel que fa al conjunt de la comarca, la temperatura mitjana ha estat de 32,3 graus al mes de juliol. Aquesta temperatura suposa un augment de cinc graus sobre la mitjana registrada en el mateix mes durant els últims 104 anys, que se situa en 27,2 graus. Encara que la primera setmana del mes els termòmetres van registrar valors per sota del normal, els últims dies han estat tan alts que han fet pujar la mitjana general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.