Nou alpinistes del Club Muntanyenc aconsegueixen arribar al cim de les principals muntanyes dels Andes


  • Comparteix:

Nou alpinistes del Club Muntanyenc Sant Cugat han aconseguit arribar al cim de les principals muntanyes de la serralada dels Andes en una expedició que va començar el passat 28 de juliol i finalitzarà el 18 d'agost. Fins ara, només dos dels components han superat cims de més de 6.000 metres, però l'objectiu és arribar plegats dalt del cim del Quitaraju, de 6.040 metres.

Els nou components del grup han fet ja el cim del Nevado Urus, de 5.420 metres, el Nevado Ishinca de 5.530, i el Caballo de 5.300. A més, dos dels components de l'expedició han arribat fins dalt del Tocllaraju, de 6.032 metres i el Ranrapalca de 6.132.
Ara, després de descartar fer el Huascaran Sud per trobar una meteorologia adversa, el grup té com a objectiu fer l'Alpamayo, de 5.947 metres, i arribar tots plegats dalt de Quitaraju, de 6.040 metres.
L'objectiu d'aquesta expedició és crear un grup amb capacitat a l'alta muntanya i preparar-se per assolir en el futur fites més importants.
L'expedició disposa d'un pressupost de 42.000 euros i té la intenció de difondre un reportatge sobre aquesta aventura per TV3 i pel Canal Satèlite Digital.
Els nou components d'aquesta expedició són: Jordi Amorós, Francesc Arechavala, Jordi Bosch, Víctor Grau, Quim Hernández, Marc Pons, Isaac Rigau, Oriol Roda i Montse Guillaumes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.