Sant Cugat pateix els efectes de la nevada


  • Comparteix:

La neu s'ha convertit en la indiscutible protagonista d'aquest dissabte. Sant Cugat s'ha llevat de color blanc, i la neu ha caigut intensament durant tot el matí. La Floresta i Les Planes han estat les zones més afectades i on s'han registrat el major nombre d'incidències, la major part d'elles provocades per la caiguda d'arbres.

Amb la intensificació de la nevada del migdia, els esforços de les diferents àrees de l'Ajuntament s'han hagut d'augmentar per tal de minimitzar al màxim les conseqüències del temporal i els efectes d'una possible gelada. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha volgut fer una nova crida a la prudència dels ciutadans a l'hora d'agafar el cotxe.

Lluís Recoder

L'esforç ha consistit en mantenir oberta la viabilitat, especialment els accessos. El que també és important és que la gent faci el menor ús dels vehicles privats.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha fet balanç de la nevada de dissabte.

Joan Recasens

En alguna zona hem tingut problemes, generats per la caiguda d'arbres, en el subministrament elèctric. Hi estem treballant.


La incidència més remarcable del dia s'ha produït a Can Cortés, on un arbre ha caigut i ha tallat l'accés a aquesta urbanització.

Recordem que l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, el telèfon 010 i la web municipal, www.santcugat.org treballen per oferir tota la informació necessària sobre la situació meteorològica. Igualment, Ràdio Sant Cugat seguirà informant sobre el temporal i la seva afectació a través del 91.5 de la FM i de la web www.radiosantcugat.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.