El PP demana un 'pla de xoc' per acabar amb la brutícia a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els populars demanen sancions per als que embrutin la ciutat

Els populars demanen sancions per als que embrutin la ciutat

El PP reclama 'un pla de xoc' per acabar amb la brutícia que, segons els populars, hi ha a Sant Cugat. En una moció del proper ple, la formació també demanarà que s'apliquin les ordenances municipals per sancionar els veïns que embrutin la ciutat.

Els populars consideren que l'equip de govern ha d'aplicar 'un pla de xoc' per eliminar la brutícia de Sant Cugat. Per aquest motiu, els populars demanen la col·locació de més contenidors, papereres i cendrers a la ciutat i que el servei de neteja treballi amb més continuïtat.

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha subratllat que la brutícia de la ciutat és una de les principals preocupacions que es recull en l'informe de l'Observatori Sociològic de Sant Cugat.

Berta Rodríguez

Una de les principals queixes és que la ciutat està bruta. Volem un pla de xoc per acabar amb aquest problema.


La portaveu popular també ha dit que demanaran que s'apliquin les ordenances municipals per penalitzar els veïns que embrutin la ciutat. Rodríguez ha afegit que contemplen reclamar en propers plens que les sancions econòmiques es puguin substituir per treballs per a la comunitat. Escoltem Rodríguez.

Berta Rodríguez

Tenim ordenances que contemplen mesures: aquelles persones que embruten la ciutat haurien de ser sancionades.


D'altra banda, el PP presentarà una moció per accelerar la negociació del pla d'escoles bressol de la Generalitat. En el proper ple, els populars també demanaran eximir de taxes pel permís d'obres als propietaris dels establiments de restauració que adeqüin els locals en compliment de la llei antitabac



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.