Els Castellers continuen buscant una ubicació per a la seva seu social


  • Comparteix:

La colla no podrà continuar a la futura seu de l'Esbart

La colla no podrà continuar a la futura seu de l'Esbart

Els Castellers de Sant Cugat encara no han trobat una ubicació per a la seva seu social, després que l'acord a què van arribar l'Esbart i l'empresa Grup XXI no contempli espai per a la colla castellera. Per ara, els camises verdes continuaran assajant a les instal·lacions del Club Muntanyenc.

Els Castellers de Sant Cugat s'han reunit aquest dissabte a la tarda tarda per debatre la situació actual que viu aquesta entitat i buscar un nou espai per a la seva seu social. I és que els camises verdes hauran d'abandonar la seva seu a finals de juliol, quan comencin les obres a l'edifici de l'Esbart, i buscar un nou emplaçament ja que l'acord al que han arribat l'entitat sardanista i la promotora Grup XXI, que ha adquirit l'immoble, no compta amb un espai per als Castellers.

De moment, el cap de colla, Marc Maimó, ha explicat que tenen diverses opcions, però que encara no hi ha res decidit.

Marc Maimó

La Junta va presentar opcions molt verdes per aquest estiu però encara no hi ha res definit perquè és molt difícil.


Segons els castellers, dependre d'una altra entitat és molt complicat. És per això esperen trobar una solució segura per la ubicació futura, tot i que reconeixen que és molt difícil.

Marc Maimó

A nosaltres ens agradaria tenir una solució pròpia però és complicat. Ara hem vist que hem creat una entitat que perdura en el temps, si hem existit 10 anys podem existir molts més, però hem d'estudiar coses de futur poc a poc.


El canvi d'ubicació de la seu social s'hauria de fer durant el mes de juliol, ja que aleshores comença l'època d'activitat castellera intensa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.