El mapa de Sant Cugat es podrà consultar a través del telèfon mòbil abans de l'estiu


  • Comparteix:

L'Ajuntament activarà abans de l'estiu el nou servei de descàrrega del mapa de la ciutat al telèfon mòbil. D'altra banda, i seguint amb l'objectiu d'apropar les noves tecnologies a la ciutadania, la regidora de Societat de la Informació ha anunciat que aviat hi haurà accés lliure a Internet des de la Casa de Cultura i la masia de Torre Blanca.

Des de fa anys, l'Ajuntament ha anat apropant progressivament les noves tecnologies a la ciutadania amb diferents serveis, com els missatges de mòbil amb informació sobre la programació del Teatre-Auditori o informació municipal.

En aquesta mateixa línia, la regidora de Societat de la Informació, Marta Subirà, ha anunciat que el consistori està treballant per posar al servei dels ciutadans un nou sistema de descàrrega del mapa de la ciutat, així com també números de telèfons d'interès, a través del telèfon mòbil. Així ho ha explicat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Marta Subirà

Abans de l'estiu esperem que ja funcioni el servei de descàrrega del mapa de la ciutat al mòbil. Des de l'ajuntamen s'estan fent proves.


Subirà ha afegit també que aquest nou sistema complementarà els serveis d'informació ja existents, com el telèfon municipal d'informació 010 o el butlletí municipal.

D'altra banda, la regidora de Societat de la Informació ha avançat que l'Ajuntament està treballant per obrir nous punts d'accés a Internet de forma gratuïta. Segons Subirà, l'objectiu és que tenir-ne un a la Casa de Cultura a partir de setembre.

Marta Subirà

El setembre hi haurà una nova aula d'accès a Internet al Casal de Cultura i també a la Masia Torre Blanca.


Per al proper mandat s'espera crear un centre dedicat a les noves tecnologies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.