Comencen els tràmits per construir una escola bressol privada al carrer Villà


  • Comparteix:

El ple municipal ha aprovat per unanimitat iniciar els tràmits d'un pla especial que permeti construir una escola bressol privada de 56 places en un solar a la cantonada dels carrers Villà i Chopin. El plenari també ha donat llum verda al reglament que ha de regular els usos socials dels edificis i instal·lacions dels centres d'educació infantil i primària a la ciutat.

Responent a la demanda d'un particular, el ple ha donat llum verda a l'aprovació inicial d'un pla especial d'assignació d'usos que ha de permetre fer una escola bressol de 56 places en un solar d'equipament ubicat entre els carrers Villà i Chopin.

D'altra banda, la mateixa sessió plenària ha servit per aprovar també el reglament que regularà els usos dels equipaments dels centres d'educació infantil i primària de la ciutat per part d'entitats sense ànim de lucre.

A partir d'ara, per tant, aquelles persones o col·lectius que vulguin utilitzar aquestes instal·lacions hauran de presentar la sol·licitud corresponent a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.