L'Ajuntament rep 100.000 euros de la Diputació per a projectes de benestar


  • Comparteix:

La major part de la subvenció es destinarà a personal per al servei de benestar social i a atenció domiciliària

La major part de la subvenció es destinarà a personal per al servei de benestar social i a atenció domiciliària

L'Ajuntament ha rebut prop de 100.000 euros de la Diputació de Barcelona per a projectes de benestar. La quantitat econòmica es destinarà a potenciar l'atenció domiciliària, els serveis d'assistència primària i el plans de prevenció de drogodependència.

L'ajut s'engloba en els 8'3 milions d'euros que la Diputació de Barcelona ha destinat a 272 consistoris catalans. En el cas de Sant Cugat, l'organisme supramunicipal ha atorgat un total de 103.000 per a projectes de benestar social. La major part de la quantitat, 54.000 euros, s'invertirà en personal per al servei de benestar social.

Enric Tomàs és regidor de Sanitat i Serveis Socials.

Enric Tomàs

Són diners destinats a tenir el personal necessari per a serveis socials.


26.000 euros de subvenció es destinaran a serveis d'atenció domiciliària, ja que per a Enric Tomàs, aquesta és una de les principals apostes de les administracions. En aquest sentit, el regidor ha explicat que l'Ajuntament ha incrementat en un 150% el pressupost de cobertura domiciliària en tres anys de mandat.

Enric Tomàs

Hem fet una aposta forta per l'atenció domiciliària a persones necessitades.


De la resta de subvenció, 10.000 euros es destinaran al pla local de prevenció de drogodependències i 3.000 a activitats i serveis de benestar.

D'altra banda, Tomàs ha assegurat que el projecte del tercer CAP de Sant Cugat continua avançant, malgrat que la Generalitat encara no ha especificat la data d'inici d'obres. Tomàs ha afegit que segueixen les negociacions amb el departament de Benestar i Família pel projecte de segona residència pública per a gent gran de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.