L'Ajuntament sanciona 12 persones per orinar al carrer i demana responsabilitat als ciutadans per Festa Major


  • Comparteix:

El regidor de Civisme ha explicat que durant la Festa Major es faran accions de sensibilització i s'instal·laran banys públics per evitar aquest tipus de conductes

El regidor de Civisme ha explicat que durant la Festa Major es faran accions de sensibilització i s'instal·laran banys públics per evitar aquest tipus de conductes

L'Ajuntament ha sancionat amb multes de 90 euros a dotze persones per orinar a la via pública des de l'entrada en vigor de l'ordenança de convivència ciutadana. Per evitar aquest tipus de conductes en el marc de la Festa Major, el consistori ha preparat una sèrie d'activitats cíviques i informatives i instal·larà diversos banys públics en punts estratègics del municipi.

L'ordenança municipal de Convivència Ciutadana estipula en el seu article 103.5 que queda prohibit escopir al carrer i fer miccions o deposicions fecals a la via pública. Des de l'entrada en vigor d'aquesta normativa, un total de 12 persones han estat sancionades per orinar a la via pública. El regidor de Civisme, Jordi Puigneró, ha explicat en què consisteix la sanció per infringir aquest punt de l'ordenança.

Jordi Puigneró

Miccionar a la via pública és sancionable i en aquest cas la sanció pot anar dels 30 als 150 euros. En aquest cas, hem concretat que sigui de 90 euros.


L'Ajuntament prendrà especial cura durant la Festa Major per tal d'evitar aquest tipus de conductes. Per això, el regidor de Civisme, Jordi Puigneró, ha demanat co-responsabilitat tant per part de l'Ajuntament, que organitzarà una sèrie d'activitats i ubicarà banys públics en diferents zones, com per part dels santcugatencs.

Jordi Puigneró

El que farem durant la Festa Major és organitzar diferents activitats lúdico-pedagògiques per fer reflexionar a la gent, a més d'ubicar banys públics.


Les instal·lacions de banys públics estaran ubicades a les principals zones d'activitat de la Festa Major com la plaça Barcelona, el Centro Popular Andaluz (CPA), el Parc Ramon Barnils, el passeig Torre Blanca, la plaça Octavià, la zona de Barraques i la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.