Set detinguts presumptament relacionats amb el segrest de la dona i el seu fill que van ser trobats a Sant Cugat


  • Comparteix:

Vista àeria del carrer on van ser trobats els segrestats

Vista àeria del carrer on van ser trobats els segrestats

La Guàrdia Civil ha detingut a l'àrea metropolitana de Barcelona sis persones presumptament relacionades amb el segrest 'express' de la mare i el fill de Matadepera que van aparèixer hores després lligats però en bon estat de salut en un cotxe a Sant Cugat. Segons fonts policials, un dels detinguts és cosí de la mare i havia viscut un temps a la mateixa casa. De moment, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els fets van succeir el passat 24 d'abril, quan una dona de 25 anys i el seu fill de 5 van ser segrestats a casa seva, a Matadepera. Cinc hores després, mare i fill van ser trobats per la Policia Local lligats a l'interior del maleter d'un cotxe estacionat al passeig de Torreblanca, a la nostra ciutat.

Segons les informacions de la investigació, entre 3 i 5 assaltants amb la cara tapada i armats amb pistoles van entrar a quarts de 8 del matí al xalet de Matadepera. Van lligar al pare de família i a un treballador de la casa i, com que no van poder obrir la caixa forta, es van emportar la dona i el fill i van demanar un rescat per alliberar-los. També es van endur dos vehicles Mercedes Benz -un turisme i un tot terreny- algunes joies i diners en metàl·lic i targetes de crèdit.

Fonts policials indiquen que els detinguts pertanyien a una banda d'atracadors nocturns d'habitatges establerts a Sant Boi del Llobregat, Ripollet i Barcelona. Un dels presumptes implicats és, a més, el cosí de la dona segrestada i fins i tot havia viscut un temps a la mateixa casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.