L'Ajuntament indemnitzarà una dona pels danys produïts al seu vehicle en topar amb una claveguera trencada


  • Comparteix:

L'Ajuntament haurà d'indemnitzar una dona amb 846 euros pels danys produïts al seu vehicle en topar amb una claveguera trencada. El vehicle va introduir una roda en el forat d'una claveguera trencada mentre circulava per la via pública.

Els fets van passar el 29 de setembre del 2001. La recurrent conduïa el seu vehicle pel carrer Santa Rosa i va introduir la roda del cotxe per accident en un forat al terra causat pel ferro trencat d'una claveguera. Com a conseqüència dels danys, es van fer reparacions al vehicle per valor de 846 euros, que van abonar la recurrent i la seva companyia d'assegurances.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) considera que existeix responsabilitat municipal, ja que un informe de la policia local indicava com el trencament del ferro va permetre el pas del vehicle sense que la recurrent pogués fer res per evitar l'accident.

En correspondre al consistori la conservació de la via pública, el tribunal considera que és responsable del sinistre. Per aquest motiu, condemna l'Ajuntament a pagar la reparació del vehicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.