Més d'un centenar de fotografies s'han presentat al concurs de fotoportades del 'Tot Sant Cugat'


  • Comparteix:

La cinquena edició del concurs de Fotoportades del setmanari 'Tot Sant Cugat' ha superat el centenar de participants. El jurat donarà a conèixer els guanyadors a les pròximes setmanes.

Segons el director d'aquest setmanari, Josep Maria Vallés, l'edició d'enguany ha aconseguit una participació més elevada i es constata, any rere any, una millora de la qualitat tècnica dels originals. Segons Vallés, el balanç de la present edició és del tot positiu:

Josep Maria Vallés

La valoració es força positiva perquè tot i que encara queden alguns sobres per obrir superarem el centenar de fotografies que han participat en aquest concurs


D'entre el centenar d'originals presentats, s'escolliran 7 fotografies guanyadores que es publicaran a la portada de diferents edicions del 'Tot'. La resta de participants també veuran impreses les seves imatges, en un reportatge especial del setmanari.

Segons Josep Maria Vallés, decidir els guanyadors serà molt complicat perquè el lema del concurs, 'La imatge de l'estiu' dóna molta llibertat als participants:

Josep Maria Vallés

Totes les fotografies que estan mal enquadrades o mal enfocades es descarten


La cinquena edició de Fotoportades del 'Tot' ofereix premis per un valor de 600 euros als guanyadors del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.