La Floresta s'endinsa en l'últim cap de setmana de la Festa Major 2006


  • Comparteix:

Concerts per a joves, la tradicional trobada de paellers i un concert de gospel són algunes de les activitats més destacades de l'últim cap de setmana de la Festa Major de la Floresta. Petits i grans poden gaudir de les celebracions fins diumenge, quan l'habitual cantada d'havaneres posarà punt final als actes.

La Festa Major de la Floresta va començar el passat cap de setmana, però el gruix d'actes s'acumulen des d'aquest divendres i fins diumenge. Un dels membres de la comissió de frestes, Xavier Sans, espera que les activitats d'aquests dies tinguin tant d'èxit de públic com les anteriors.

Xavi Sans

Les principals activitats d'aquest any són la nit jove, els jocs infantils, la paellada, els balls de festa major, el gospel i les havaneres.


Els actes d'aquest divendres estaran dedicats als joves, amb una edició especial de la Nit Jove. Raúl Pulido Band, Sound Street Blues, Skamarlans i Atzur són els grups de música que acturan a partir de dos quarts de 10. Tambè hi haurà un concurs de grafítics, un concurs de PS2 amb pantalla gegant i una actuació dels Tabalers Kymbala.

Dissabte, el matí començarà amb inflables, jocs i una passejada amb ponis per als més petits a partir de les 10. Al punt del migdia, hi haurà la possibilitat d'anar al concurs de trenclacosques, apte per a infants i adults. La tradicional trobada de Mestres Paellers es farà a dos quarts de 2, i després de l'àpat serà el torn de la ballaruca, amb el Duet Fase2. Ja a la nit, hi haurà el tradicional ball de Festa Major amb l'Orquesta Nocturna.

Diumenge hi haurà animació infantil i una nova edició de la festa de l'escuma. El gospel és una de les novetats de la programació d'aquest any, amb l'actuació de l'Institut de Gospel de Barcelona a les 6 de la tarda. Les havaneres del grup Cavall Bernat protagonitzaran el concert de cloenda de la Festa Major a dos quarts d'11 de la nit. Ho explica Xavier Sans.

Xavi Sans

Si seguim amb la linea de la setmana passada, les festes d'aquest cap de setmana tindràn molt èxit perquè feia temps que no venia tanta gent a les activitats.


Totes les activitats i el servei de bar es realitzaran a les pistes poliesportives de Can Llobet. Per participar al concurs de trenclaclosques i a la paellada, les inscripcions s'han de fer al Centre Cívic de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.