Paradistes i clients es mostren 'satisfets' per l'anunci de l'inici de la reforma del mercat de Torreblanca


  • Comparteix:

Comerciants i clients del mercat de Torreblanca s'han mostrat satisfets per l'inici de les obres de reforma d'aquest equipament, previst pel 31 de juliol. La majoria dels paradistes no acaben de veure clar que el mercat hagi de tancar les portes durant el mes d'agost, però es feliciten per la decisió d'implantar el sistema de climatització que, segons diuen, millorarà les condicions de treball i de compra al mercat.

Del total de 70 paradistes que hi ha al mercat de Torreblanca, 7 parades acostumaven a mantenir obert el negoci durant el mes d'agost. Enguany, però, les obres d'instal·lació del sistema de climatització provocaran que el mercat romangui tancat durant aquest mes. Els treballs, que duraran 8 mesos segons les previsions municipals, serviran per implantar diverses millores al mercat, com la instal·lació del nou sistema de climatització, la creació del Punt Verd i altres reformes.

Les actuacions tenen un cost de poc més d'un milió d'euros i compten amb una subvenció de més de 40.000 euros de la Diputació de Barcelona.

Comerciants i clients s'han mostrat satisfets després de conèixer l'anunci de l'inici de les obres de millora, tot i que alguns no acaben de veure clar que el mercat hagi d'estar tancat durant tot el mes d'agost. Escoltem l'opinió d'alguns dels paradistes del mercat de Torreblanca.

Paradistes

Bateria opinions paradistes


Tot i que l'agost sigui temps de vacances, alguns dels clients no estan d'acord amb la decisió de tancar el mercat. Malgrat això, tots ells coincideixen que aquestes obres són més que necessàries.

Clients

Bateria opinions clients


Des de l'equip de govern, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, assegura que l'agost és el millor mes per dur a terme aquestes obres.

Jordi Joly

Les obres més agressievs començaran a l'Agost i al setembre ja es restablirà tota l'activitat comercial.


Recordem que el mercat de Torreblanca romandrà tancat des del 31 de juliol i fins el 28 d'agost. Les obres s'allargaran 7 mesos més, però es preveu que la segona fase no entorpeixi excessivament l'activitat de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.