Només una santcugatenca aprofita la beca de l'Ajuntament per assistir a la UCE


  • Comparteix:

El conveni amb l'UCE es va signar el 17 de juliol

El conveni amb l'UCE es va signar el 17 de juliol

Només una santcugatenca s'ha beneficiat de la beca de l'Ajuntament per assistir a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent. Deu santcugatencs més han participat als cursos, però no s'han pogut acollir a aquests ajuts perquè no seguien el curs íntegrament, durant els nou dies que dura la Universitat.

La Universitat Catalana d'Estiu i l'Ajuntament de Sant Cugat van signar un conveni de col·laboració el passat 17 de juliol, amb una aportació de 200€ per tres santcugatencs que participessin als cursos de la 38ena edició de l'UCE. El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, ha visitat la Universitat i ha aprofitat per trobar-se amb els becats. Puigneró s'ha felicitat per la col·laboració amb l'UCE, i ha assegurat que espera poder consolidar aquesta col·laboració pels propers anys.

D'altra banda, el vice-president de l'UCE, Jordi Sales, assenyala que l'objectiu d'aquestes beques és ajudar als santcugatencs a vincular la vida universitària amb els problemes habituals que plantegen les societats avançades.

Jordi Sales

Esperem que aquestes beques ajudin als santcugatencs a participar en diàleg entre la vida universitària dels Països Catalans i els problemes que com a ciutadans tenim per resoldre.


Recordem que la Universitat Catalana d'Estiu acabarà aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.