Un jove és condemnat a un any de presó per conduir de manera temerària a la Rabassada


Temes relacionats

Sant Cugat demana a la Generalitat més control a la Rabassada per evitar infraccions ( 5/feb/08)

La Policia Local detindrà conductors que pengin a Internet vídeos amb actituds temeràries (24/gen/08)

Conductors pengen a Internet les seves imprudències a les vies de Sant Cugat (23/gen/08)


  • Comparteix:

Un noi de 23 anys, veí de Cerdanyola, ha estat condemnat a un any de presó i tres mesos de retirada del carnet per conduir de manera temerària per la Rabassada, entre Sant Cugat i Barcelona, en 'quad'. El jove va gravar en vídeo les infraccions i posteriorment les va penjar a una pàgina web d'internet. Aquesta és la primera vegada que un cas de conducció temerària detectat a través d'Internet arriba a mans d'un jutge.

Aquesta setmana el jove, veí de Cerdanyola del Vallès, ha estat cridat a declarar al jutjat número 2 de Rubí. Els fets van succeir el passat 23 d'abril a la carretera de la Rabassada, entre la nostra ciutat i Barcelona.

Un segon individu va gravar el jove mentre circulava amb les dues rodes laterals o davanteres aixecades del 'quad' i també envaint el carril contrari. El vídeo va ser penjat posteriorment a la pàgina d'Internet 'you tube'.

Els Mossos d'Esquadra van detectar el vídeo a la xarxa i el 5 de juliol i es va citar el noi a declarar a la comissaria dels mossos per un suposat delicte contra la seguretat del trànsit. Aquesta ha estat la primera vegada que un jutge declara una sentència condemnatòria per aquest tipus de delicte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.