Conductors pengen a Internet les seves imprudències a les vies de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moltes temeritats tenen lloc a la Rabassada

Moltes temeritats tenen lloc a la Rabassada

Conductors de cotxes i motocicletes pengen a YouTube i altres pàgines electròniques els vídeos de les seves imprudències a vies de Sant Cugat. La majoria de les actituds temeràries tenen lloc a la carretera de la Rabassada, entre els termes municipals de la nostra ciutat i Barcelona. [A l'interior de la notícia podeu veure els vídeos]

Carreres il·legals, velocitats superiors a les permeses i avançaments temeraris són algunes de les imprudències que es poden trobar a Internet. Sant Cugat també està entre les diverses localitats on conductors de cotxes i motocicletes enregistren accions il·legals per mostrar-les més endavant a a la xarxa.

La majoria d'imprudències a Sant Cugat es graven a la Rabassada. Tant conductors de cotxes com motocicletes enregistren avançaments il·legals i moviments a alta velocitat en aquesta via. També es poden trobar a la xarxa actituds temeràries en automòbils i motos a carrers de la ciutat

Recentment, la fiscalia ha ordenat a les forces policials de tot l'Estat espanyol investigar els protagonistes dels vídeos per detenir-los per conducció temerària. El fiscal de Seguretat Viària, Bartolomé Vargas, va remarcar que d'aquesta manera es vol acabar amb un dels reductes d'impunitat que encara queden en seguretat viària.

A hores d'ara, el delicte d'apologia de la conducció temerària no es contempla al Codi Penal. En canvi, els especialistes policials sí podrien denunciar el conductor que, en sobrepassar els límits o efectuar les seves piruetes, posa en perill la resta d'usuaris de la via.

Precisament, aquest dimarts la Policia Municipal de Girona ha obert diligències per un presumpte delicte de conducció temerària a un veí de Sant Gregori de 20 anys les infraccions de trànsit del qual estan penjades en un vídeo al YouTube i van ser denunciades per un ciutadà anònim.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.