El CASC ofereix una xerrada sobre el seu viatge a Palestina


  • Comparteix:

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) vol apropar la situació de Palestina i Israel als santcugatencs amb una xerrada i una projecció de fotografies. L'acte, que tindrà lloc aquest dimarts al vespre a la Casa de Cultura, és gratuït.

Sis membres de la brigada antimilitarista del CASC han visitat a l'agost ciutats de Palestina i Israel. El col·lectiu vol ara donar a conèixer els santcugatencs la situació d'aquests territoris amb una xerrada i una projecció de fotografies.

Un dels portaveus del col·lectiu, José Fernando Mota, destaca la situació d'inferioritat de la població àrab a Jerusalem.

Jose Fernando Mota

Hem vist una ciutat dividida. Només es permet l'entrada als palestins residents a Jerusalem i estan deixant fora a molta població àrab


El CASC va visitar també Ramala, la capital administrativa de l'Autoritat Nacionals Palestina. Segons Mota, la població d'aquest sector s'identifica amb la resistència libanesa, ja que Hezbollah ha estat dels pocs que s'ha identificat amb la causa palestina.

Aquests seran, entre d'altres, els temes de la xerrada que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les vuit del vespre. L'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.