Els Castellers de Sant Cugat celebraran aquets diumenge el seu desè aniversari amb castells de 7


  • Comparteix:

La colla local no s'atrevirà amb els castells de 8 perquè aquests dies no tenen prou gent per assumir el repte

La colla local no s'atrevirà amb els castells de 8 perquè aquests dies no tenen prou gent per assumir el repte

Els Castellers de Sant Cugat han celebrat aquest dissabte el darrer assaig abans de l'actuació de diumenge a la Plaça d'Octavià amb motiu al 10è aniversari de la colla. L'assaig obert al públic, ha anat seguit d'un berenar sopar i música.

Malgrat el bon inici de la temporada, des de setembre els Castellers de Sant Cugat no han pogut aplegar tanta gent. És per això que no han pogut preparar els castells de gamma vuit que tenien pensat estrenar aquest diumenge per commemorar el 10è aniversari de la colla. Així ho ha explicat el cap de colla, Marc Maymó, durant l'assaig previ que han fet aquest dissabte.

Marc Maymó

Avui era un assaig especial. El què passa és que el primer mig any ha estat mol bo i des de setembre hi ha menys gent i això fa que haguem tingut una segona part més deslluïda.


L'assaig al Club Muntanyenc ha anat seguit d'un berenar sopar i una mica de música per descansar plegats abans d'una jornada castellera on finalment intentaran castells de 7.

Per a l'actuació d'aquest diumenge, els camises-verdes estaran acompanyats dels Sagals d'Osona i els Minyons de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.