La Festa de Tardor supera els 15.000 visitants de l'any passat, segons l'organització


  • Comparteix:

Prop de 75 entitats i milers de santcugatencs han omplert aquest diumenge la plaça d'Octavià i l'entorn del Monestir amb motiu de la Festa de Tardor. Sota el lema 'Sant Cugat ets tu', aquest any la festa ha fet un pas més i ha allargat la mostra d'entitats durant dos dies. L'organització ha fet un balanç molt positiu de la iniciativa i, sobretot, de la resposta dels santcugatencs.

Per primera vegada, la mostra d'entitats de la Festa de Tardor ha començat dissabte, tot i que el gruix principal d'activitats s'ha concentrat, com és habitual, el diumenge. D'aquesta manera, els santcugatencs han tingut l'oportunitat de conèixer més de prop els principals col·lectius de la nostra ciutat i gaudir de tot tipus de propostes com exhibicions de dansa, tallers, àpats populars o una gimcana sobre les barreres arquitectòniques.

A l'espera de tenir xifres definitives, el coordinador de la Festa de Tardor ha apuntat que es poden haver superat els 15.000 visitants de l'any passat. José Manuel Castelerio ha fet un balanç molt positiu de la implicació de les entitats i de la participació dels ciutadans, assegurant que aquesta resposta demostra que 'Sant Cugat és una ciutat viva'.

José Manuel Castelerio

Valorem molt positivament la participació de tots els santcugatencs a la festa. No s'entén una celebració de les entitats sense que la gent vingui. I avui la plaça d'Octavià ha estat plena i és un èxit


En termes similars s'ha expressat l'alcalde, que s'ha felicitat de la força i la implicació del teixit associatiu de la ciutat. Lluís Recoder ha remarcat que són precisament les entitats, amb les seves activitats, les primeres que trenquen el tòpic que Sant Cugat és una ciutat dormitori.

Lluís Recoder

És una mostra representativa d'un teixit associatiu que és excepcional. Hi ha gent que diu encara que Sant Cugat és una ciutat dormitori. Jo ho nego rotundament i una festa com aquesta és la millor prova que no és així


Les diferents entitats participants a la mostra també han fet una valoració positiva pel que fa a la participació ciutadana. Tot i això, algunes associacions han considerat innecessari allargar aquesta iniciativa tot el cap de setmana.

representants d'entitats

Penso que hagués sigut millor només un dia / jo crec que amb un matí, com s'ha fet sempre, ja estava bé / per nosaltres era la primera vegada i dos dies era una mica cansat


I qui, un any més, ha manifestat la seva satisfacció han estat els santcugatencs, que han pogut gaudir de les diferents propostes i acostar-se a tots aquells col·lectius que encara no coneixien. Per als ciutadans, és molt positiu donar a conèixer el dinamisme del municipi.

santcugatencs

A mi m'ha semblat molt bé, cada any vinc i em passejo per aquí, és molt agradable / ahir hi havia menys gent i l'ambient era més tranquil, i avui molt bé / jo crec que és molt constructiu pel poble que es vegi l'ambient que hi ha


Una altra característica de la 31ena Festa de Tardor ha sigut la descentralització. I és que les activitats no s'han concentrat només a la plaça d'Octavià sinó que han ocupat també part dels jardins del Monestir i fins i tot han arribat a Valldoreix.

Com sempre, Ràdio Sant Cugat ha fet un seguiment de la mostra, amb una programació especial duirant el matí de diumenge, en directe des de la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.