Bona acceptació inicial de les obres de rehabilitació de la Masia de Torre Blanca


  • Comparteix:

Veïns i entitats han pogut veure l'equipament durant la jornada de portes obertes

Veïns i entitats han pogut veure l'equipament durant la jornada de portes obertes

Balanç positiu de la jornada de portes obertes que s'ha fet aquest diumenge a la masia de Torre Blanca. Veïns i entitats han vist aquest espai rehabilitat i s'han felicitat del fet que la ciutat disposi, finalment, d'un equipament per als joves. La previsió és que les activitats comencin a partir de la segona quinzena de desembre.

La jornada ha servit per presentar el resultat de les tasques de rehabilitació que durant el darrer any s'han dut a terme a la masia. D'aquesta manera s'ha volgut fer més pròxim el projecte als veïns i futurs usuaris del centre.

Així ho ha manifestat l'alcalde Lluís Recoder durant la jornada.

Lluís Recoder

Ho fem perquè la gent senti aquest espai com a seu i es vagi convençent que serà un centre d'activitat juvenil però també obert a tota la ciutat.


De la seva banda, els veïns i entitats que s'hi ha acostat, encuriosits per l'estat de l'edifici, s'han mostrat molt satisfets del resultat de les obres i del fet que aquest espai acabi destinat als més joves.

Veïns i entitats

Pensava que era més petita i hi ha molts espais. Crec que està molt ben pensada i que hi ha espais que ens podrien anar bé. Molt bé perquè som veïns i ara realment es veu un canvi.


Tot i això, de moment no han estat moltes les entitats que s'han acostat a conèixer l'estat de l'edifici, i algunes de les que ho han fet, encara no han volgut opinar.

A hores d'ara, s'espera conèixer en breu el nom de l'empresa que gestionarà l'equipament mitjançant concurs públic. La previsió és que les activitats puguin començar a mitjans de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.