L'Ajuntament organitza una xerrada sobre la salut mental que vol acostar


  • Comparteix:

'Sant Cugat i la salut mental' és el títol de la xerrada que tindrà lloc aquest migdia a la Casa de Cultura. L'acte comptarà amb la presència del regidor de sanitat i serveis socials, Enric Tomás, diferents representants d'Associacions, i la psicòloga del Centre de Salut Mental Adults de Sant Cugat, Roser Cirici. Amb aquesta xerrada es vol apropar els diversos sectors implicats en aquest món.

Sota el títol 'Sant Cugat i la salut mental', l'Ajuntament pretén apropar els diversos punts de vista relacionats amb la salut mental i reunir les entitats que treballen en aquest àmbit i els professionals que s'hi dediquen.

El regidor de sanitat i serveis social Enric Tomás, explica la importància de la xerrada.

Enric Tomás

Volem acostar les entitats cap als professionals , hem de poder refelxionar tots junts.


La xerrada parlarà dels primers mesos de funcionament del CAP de Salut mental, després del trasllat d'aquest estiu.

Tomàs explica que el món de les malalties mentals requereix d'una tasca de sensibilització i d'un treball conjunt entre tots els actors implicats.

Enric Tomàs

És un mon que requereix d'un treball de sensibilització molt importants. L'Ajuntament oferim col·laboració i suport a les famílies.


L'acte se celebrarà aquest dilluns a les 12 del migdia a la Casa de Cultura i comptarà amb la participació d'Enric Tomàs i diferents entitats i professionals de l'àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.