La petita Joana Meya Sagalés és la primera santcugatenca del 2007


  • Comparteix:

Rebuda de la primera santcugatenca del 2006

Rebuda de la primera santcugatenca del 2006

Joana Meya Sagalés és la guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', que organitza Ràdio Sant Cugat amb la col·laboració de Catalana Occident i el comerç local. La petita, nascuda l'1 de gener a l'Hospital General de Catalunya, va pesar 3 quilos i mig i està en perfecte estat de salut.

El primer nadó santcugatenc inscrit al registre civil aquest any 2007 és una nena. Joana Meya Sagalés va néixer poc abans de les 5 de la matinada del dia 1 de gener a l'Hospital General de Catalunya (HGC). La petita va pesar 3 quilos i mig i va fer 50 centímetres d'alçada.

Per donar-li la benvinguda, Ràdio Sant Cugat l'obsequiarà amb una cistella de regals i una pòlissa d'assegurances de 1.500 euros, gentilesa de Catalana Occident.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica així el sentit d'aquesta iniciativa.

Lluís Recoder

És un acte simbòlic per donar la benvinguda a tots els nens i nenes que naixeran aquesta any i mostrar l'orgull de ser la ciutat més jove del país.


La mare de la criatura, Núria Sagalés, ha rebut amb sorpresa i satisfacció la notícia.

Núria Sagalés

Molta il·lusió. Prou il·lusió fa tenir un fill, però si a més ve amb un pa sota el braç, millor. És una cosa inesperada.



Els comerços i negocis Un Pequeño Mundo, Punt Fresc-Punt Blau, Eroski, Sant Cugat Hotel&Restaurante i el Diari de Sant Cugat s'uneixen a la iniciativa aportant obsequis.

L'alcalde rebrà a la sala de plens a la primera santcugatenca de l'any el 31 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.