La santcugatenca Anna Pérez, millor estudiant de batxillerat de Catalunya del 2006


  • Comparteix:

La santcugatenca Anna Pérez ha rebut el Premi Extraordinari de batxillerat concedit per la Generalitat. L'alcalde, Lluís Recoder, li ha ofert un reconeixement públic aquest dimecres, en un acte en què ha elogiat la feina de la jove durant el 2006. L'alcalde ha recordat que amb aquest premi, Pérez es converteix en l'estudiant més brillant de l'any passat.

L'estudiant de batxillerat més extraordinària de Catalunya és santcugatenca. Així ho confirma el Premi Extraordinari que la Generalitat ha concedit a Anna Pérez. L'alcalde, Lluís Recoder, l'ha rebut aquest dimecres en un acte a la sala de plens.

Recoder ha destacat la tasca de Pérez durant el batxillerat i ha remarcat que el guardó demostra que és compatible la formació i els estudis amb altres tipus d'activitats.

Lluís Recoder

L'Anna és una noia que fa moltes altres coses al marge del que és més important per ella en aquesta època de la seva vida que és formar-se.


Per la seva banda, Anna Pérez s'ha mostrat molt agraïda per aquest premi i s'ha felicitat pel fet que existeixin ajudes i incentius com aquest per als estudiants.

Anna Pérez

Estic molt agraïda. Trobo que aquestes iniciatives estan molt bé.


Anna Pérez cursa actualment primer de Medicina a la UAB. La matrícula d'aquest primer curs la paga íntegrament la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.