Rècord històric d'accessos a la web de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

La web de Ràdio Sant Cugat ha superat per primera vegada el mig milió d'accessos durant el mes de gener. Prop de 1.400 usuaris diferents han consultat la pàgina cada dia i han descarregat una mitjana de 13.000 arxius. 300 persones ja estan subscrites al servei gratuït d'enviament de notícies al correu electrònic.

El mes de gener ha acabat amb un rècord històric d'accessos a www.radiosantcugat.cat. La pàgina ha registrat en aquest període més de 600.000 'hits'. Prop de 43.000 usuaris diferents han accedit a la pàgina, uns 1.400 de mitjana diària. Cada dia es descarreguen 13.000 arxius i s'accedeix a 4.300 pàgines des de servidors situats arreu del món.

El coodinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, assegura que aquestes dades evidencien que la web de Ràdio Sant Cugat s'està convertint en un mitjà de comunicació 'imprescindible'.

Xavier Fornells

Ens estem fent imprescindibles per a un sector de la ciutadania, que té interès en les notícies de proximitat. La web també funciona com agència de notícies.


De cara al futur pròxim, l'OAMCIC llençarà un nou producte a Internet que ampliarà les prestacions de l'actual web. Es tractarà d'un portal d'informació multimèdia, com explica Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Estem treballant en la reformulació de la web per convertir-la en un diari electrònic i incorporar-hi video.


D'altra banda, el servei gratuït de notícies al correu electrònic ja compta amb 300 subscriptors. Per rebre cada matí el butlletí electrònic, només cal donar-se d'alta a través de la web de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.