La nova directora de TVE a Sant Cugat vol potenciar la producció de programes


  • Comparteix:

La nova directora de TVE a Sant Cugat, Montse Abbad, anuncia que vol potenciar programes que es puguin veure tant dins com fora de Catalunya en la presa de posessió del càrrec. El fins ara director del centre, Joan Tapia, s'ha mostrat convençut que la desconnexió en català continuarà a partir d'abril.

Abbad ha assegurat que el seu objectiu serà 'reconèixer, estimular i potenciar el talent de TVE Catalunya'. Segons Abbad, compta 'amb els recursos humans i tècnics de San Cugat per començar nous projectes que siguin reconeguts a tot arreu'.

La nova directora del centre ha apuntat una línia de treball que potenciï programes que es puguin veure tant dins com fora de Catalunya. Abbad ha posat com a exemples 'Los Lunnis', Teledeporte, 'Saber y Ganar' i 'Línea 900'.

Joan Tapia, que ha ocupat fins ara el càrrec de director de TVE, ha agraït la col·laboració del seu equip directiu i de tots els treballadors del centre. A més de fer un balanç positiu de la seva gestió, Tapia ha destacat que el nomenament de la nova directora és una garantia per al futur de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.