Els santcugatencs afectats per la crisi d'Air Madrid poden reclamar el retorn dels diners


  • Comparteix:

Els 20 santcugatencs afectats per la crisi d'Air Madrid podran reclamar l'import dels bitllets. L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) ha convocat aquest dimecres als passatgers de l'aerolínia per explicar els tràmits que han de seguir ara que el jutge ha admès a tràmit la proposta anticipada de conveni presentada per la companyia.

Air Madrid va suspendre la seva activitat al desembre del 2006, després de l'advertència del Ministeri de Foment pels continus problemes de retards de l'aerolínia. La situació va deixar els 120.000 passatgers afectats i 1.200 llocs de treball en l'aire. L'OMIC va rebre 20 reclamacions de santcugatencs per aquesta qüestió.

Ara, gràcies a la proposta anticipada de conveni admesa pel jutge del cas, els afectats podran reclamar l'import dels bitllets. El coordinador de Comerç de l'Ajuntament, Josep Heredia, explica en què consisteix aquesta proposta.

Josep Heredia

S'inicia un tràmit on tots els afectats poden afegir-se a aquest conveni. Està previst que el pagament sigui a partir del 2009.


Els afectats, tant si han presentat reclamació com si no ho han fet, estan convocats aquest dimecres a una reunió informativa que tindrà lloc a les sis de la tarda a l'Ajuntament.

L'OMIC rep unes 3.500 consultes l'any. D'elles, un 6% reclamen temes vinculats al turisme. Aquesta xifra representa un increment de l'1%, respecte l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.