Dones víctimes de violència de gènere, principals usuàries de l'Oficina d'Atenció a la Víctima


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra asseguren que l'Oficina d'Atenció a la Víctima no té un perfil d'usuari concret. Els mossos han explicat que les dones víctimes de violència de gènere són les principals usuàries, però que cada cop més arriben al servei altres casos molt diferents. L'oficina va obrir les portes a Sant Cugat el passat mes de novembre quan el cos de la policia nacional es va desplegar al Vallès Occidental.

Fa vuit mesos que l'Oficina d'Atenció a la Víctima va entrar en funcionament a la nostra ciutat a la comissaria dels mossos d'esquadra. Fins el moment la valoració és molt positiva.

Així ho ha dit l'inspector en cap Rafael Puche al magazín '25 graus' d'aquesta emissora.

Rafael Puche

Fins el moment ha estat molt postiu. Han estat uns mesos molt intensos.


Puche ha explicat que no es pot establir un perfil concret de l'usuari del servei. Amb tot, ha assegurat que el percentatge més alt de consultes són de dones víctimes de violència de gènere

Rafael Puche

Establir un perfil concret és complicat. Hi ha tot tipus de víctimes. El porcentatge més alt són dones, però hi ha de tot.


Segons Puche l'objectiu de l'Oficina d'Atenció a la Víctima és assessorar sobre qüestions delictives amb un tracte personal i individualitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.