Augmenta un 25% el volum de feina als tallers de vehicles de la ciutat


  • Comparteix:

Els tallers mecànics de Sant Cugat registren un augment del 25% de feina amb l'arribada de les vacances d'estiu. L'increment es deu a la falta de previsió dels usuaris que deixen les reparacions dels vehicles per última hora.

Aquest augment comporta que les llistes d'espera siguin de fins a una setmana, a diferència de la resta de l'any, quan la cita es dóna d'un dia per l'altre.

Per la seguretat dels conductors, és convenient fer una revisió de manteniment del vehicle un cop l'any. Aquesta revisió es pot fer a l'estiu o a l'hivern, però la gent acostuma a deixar-ho per última hora. Per això, a l'estiu hi ha més demanda de clients.

Escoltem el president del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d'Automòbils i Recanvis de Sabadell i Comarca, Josep Manel López.

Josep Manel López

L'usuari té la tendència de posar a punt el cotxe a l'estiu per anar de vacances, però aquesta tendència s'ha regulat bastant.


Les revisions més habituals són els nivells de líquids, l'aire condicionat i els frens, entre d'altres.

Membres dels tallers mecànics santcugatencs Llunell, Ansalo i Solé comenten el perquè d'aquest augment de feina.

Membres de tallers

A l'estiu, durant els mesos de juny, juliol i principis d'agost, sempre hi ha més feina per poder anar de vacances amb el cotxe ben arreglat. / Tothom espera a última hora per arreglar el cotxe.


A la tornada de les vacances, es preveu que el ritme de feina dels tallers torni a la normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.