Uns 17.000 alumnes començaran el curs escolar el proper 12 de setembre


  • Comparteix:

El curs escolar començarà el proper 12 de setembre amb gairebé 17.000 alumnes matriculats a les escoles públiques de la ciutat. Els centres es posen a punt pel tret de sortida habilitant i remodelant els seus espais.

És el cas dels CEIP Collserola, Joan Maragall, La Floresta, Gerbert d'Orlhac, Pins del Vallès, Catalunya i Can Matas que entre d'altres remodelacions han millorat les instal·lacions i han arrejat els espais exteriors.

També les escoles bressol es posen a punt amb el canvi de cuina a la Escola Bressol El Niu, amb la millora de les portes a les escoles La Mimosa i Gargot i amb la instal·lació d'aire acondicionat a les escoles Cavall Fort i Tricicle.

Com a novetat, el CEIP Turó de Can Matas acollirà provisionalment l'onzè CEIP de la ciutat, els cursos de P3 i P4 fins a principis de l'any 2008 quan es traslladarà a la seva ubicació definitiva a la carretera Vallvidrera.

Pel curs 2007-2008, el 41% dels alumnes santcugatencs cursaran l'any a una escola concertada, mentre que el 39% ho farà a una escola pública i el 20% a una privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.