El Fora Estocs 2007 acull molt públic entre pocs comerços


  • Comparteix:

El Fora Estocs 2007 ha tingut una bona acollida del públic malgrat la reduïda participació dels comerços. La iniciativa ha estat acompanyada d'un sorteig d'un viatge a Roma i un torneig de tennis, a més de l'animació d'un grup de xaranga que ha posat el toc festiu a la jornada.

Els comerços que han participat en l'edició d'enguany s'han trobat amb una gran afluència de públic, tot i la poca publicitat que, segons el comerç local, ha tingut l'esdeveniment.

El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, justifica així la poca presència de botigues.

Josep Lluís Galvany

Hi han comerços que no tenen estoc. Passa com les rebaixes, que estan més destinades a la roba, les sabates i gènere de la llar


L'acollida de la iniciativa per part del públic ha estat, malgrat tot, molt positiva.

Públic

Em sembla molt bé, la gent coneix les botigues, les botigues poden treure els estocs / N'hi ha molt bon amibent i el temps acompanya / La gent s'anima a sortir al carrer.


Fins les vuit del vespre d'aquest dissabte, els comerços que han volgut han pogut sortir al carrer amb els últims estocs de la temporada i oferir-los a preus rebaixats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.