Una passejada per la gent gran recorre Collserola


  • Comparteix:

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) proposa una caminada per Collserola als més grans de 60 anys. La passejada sortirà de la Rambla del Celler i arribarà a l'ermita de Sant Medir. L'excursió té lloc aquest dilluns i està oberta a tothom.

L'OMET torna a organitzar la passejada per a la gent gran. La caminada sortirà del PAV I a les nou del matí on també acabarà a la una del migdia, després de passar per l'ermita de Sant Medir. L'activitat és un complement al servei d'Esport per a Tothom i pretén enfortir les relacions entre els seus membres.

Ho ha explicat la coordinadora d'Esport per a Tothom, Ester Garcia.

Ester Garcia

L'activitat és un complementar les activitats del programa d'esport per a tothom. L'objectiu és enfortir les relacions entre els participants.


Tothom que hi vulgui participar es pot inscriure a l'OMET. La participació és gratuïta pels usuaris de l'OMET i té un preu de dos euros pels no usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.