El cunyat de Joan Alsina, presumpte assassí de l'empresari santcugatenc


  • Comparteix:

El presumpte assassí del constructor Joan Alsina va ser el seu cunyat. Ho recullen les conclusions dels Mossos d'Esquadra enviades al jutge del cas, que ja ha aixecat el secret de sumari. Segons 'La Vanguardia', la causa es podria arxivar aviat ja que el sospitós va morir al setembre. Fonts del cas no han avançat quin és el mòbil del crim, tot i que descarten el robatori.

El presumpte assassí és el germa petit de la vídua d'Alsina. La mort del sospitós va impedir-ne la detenció i ha permès ara aixecar el secret de sumari en vigor des de principis d'any. Aquesta defunció també descarta, lògicament, la celebració d'un judici del cas.

Segons 'La Vanguardia', els Mossos d'Esquadra han portat el cas amb tanta discreció que la família mai no havien sospitat que n'investigaven algun membre. Fins i tot, al setembre, es va celebrar una missa a la Parròquia de Sant Pere d'Octavià en record de Joan Alsina i del sospitós de crim, que havia mort aquell mes.

Alsina va morir assassinat la nit de Cap d'Any al seu domicili. Una filla i el seu nebot van trobar el cadàver l'endemà en tornar d'una esquiada. El constructor havia passat la nit sol, ja que la seva dona i l'altra filla estaven passant les vacances a Colòmbia, país d'origen de la seva esposa.

Després de la mort del constructor, el jutge va precintar l'entrada al domicili d'Alsina, al barri de l'Eixample Sud, per investigar a fons l'escena del crim. La vídua va comprovar en una visita a la casa que no faltava cap objecte de valor, fet que va portar els Mossos d'Esquadra a descartar el robatori com a mòbil del cas i a centrar-se en altres vies. La família va trigar molt a acceptar que es tractava d'un assassinat i no d'un intent de robatori, com va sostenir el seu portaveu.

Alsina, de 51 anys, era propietari, amb tres dels seus germans, de la multinacional catalana Encofrats Alsina, amb seu a Montcada i Reixac, i delegacions a Xile, Itàlia, Rússia i els EUA. Es tracta d'una de les principals empreses del sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.