Mas inaugura el CAP de Valldoreix i diu que la sanitat catalana és capdavantera a Europa


  • Comparteix:

El conseller en cap, Artur Mas, ha inaugurat oficialment el nou CAP de Valldoreix, que va entrar en funcionament el passat 14 d'octubre. El nou centre ha permès redistribuir l'atenció sanitària de la ciutat i actualment dóna servei a un 48 per cent dels santcugatencs.

Durant l'acte d'inauguració, l'alcalde ha assegurat que el nou CAP és una mostra més de la qualitat de vida de la ciutat, però que encara cal treballar per millorar els serveis que s'ofereixen als ciutadans. Lluís Recoder ha explicat que el nou CAP ha reordenat el mapa sanitari de la ciutat:

Lluís Recoder

S'ha descongestionat el CAP de la mina, i hem incrementat els metges, les especialitats i els horaris


Per la seva part, el conseller en cap ha assegurat que el creixement demogràfic de Sant Cugat requereix ampliar constantment els serveis públics. Artur Mas ha recordat el compromís del govern català per situar Catalunya al capdavant d'Europa. Segons Mas, s'està molt a prop d'aconseguir aquest repte pel que fa a la sanitat:

Artur Mas

Tenim una sanitat que paga la pena, que la podem exhibir i ens en sentim orgullosos


L'alcalde ha recordat que recentment s'ha cedit un terreny a la Generalitat per un tercer CAP, que es construirà en els pròxims anys segons el creixement de la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.