Sant Cugat acull la seu vallesana del Center for Talented Youth


  • Comparteix:

La seu local de la Fundació per a l'Ajut a Nens i Joves d'Altes Capacitats de Catalunya (FANJACC) acull des d'aquest cap de setmana la seu vallesana del Center for Talented Youth (CTY). El nou centre permetrà a nens i joves d'altes capacitats de la zona fer activitats dirigides a potenciar el seu talent.

Aquest dissabte la presidenta de la seu local de la FANJACC, Maria Dolors Rius, ha signat a Madrid el conveni pel qual la seu vallesana del CTY s'instal·larà a la ciutat. El CTY té la seva seu central a Pamplona i està dirigit pel professor especialista en altes capacitats, Javier Tourón.

Escoltem Maria Dolors Rius.

Maria Dolors Rius

CTY Espanya està ubicat a Pamplona i dirigit pel professor Javier Tourón. Fan activitats adreçades a aquest col·lectiu.


La instal·lació d'una oficina del CTY a la nostra ciutat servirà per oferir cursos de formació perquè pares, nens i docents ampliïn els seus coneixements sobre les altes capacitats. Tot i felicitar-se per l'arribada del CTY a Sant Cugat, Rius ha aclarit que per dur a terme aquests projectes faran falta molts diners.

Maria Dolors Rius

Aquesta gent fomenten el tractament de les altes capacitats i ofereixen cursos de formació tant a pares com a docents i nens.


El CTY forma part de la universitat nord-americana John Hopkins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.