AVAN dóna les claus per detectar els trastorns de llenguatge infantils


  • Comparteix:

'El treball d'observació dels pares és bàsic'. Així s'ha expressat la logopeda Marta Abellán en la xerrada sobre trastorns del llenguatge en la infantesa que ha tingut lloc a la Casa de Cultura. La trobada l'ha organitzat la secció local de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN).

Marta Abellan ha repassat algunes de les claus que poden permetre detectar que hi ha algun tipus de trastorn en els infants. En aquest sentit, ha recalcat la importància del paper que han de jugar-hi els pares en una detecció precoç d'aquests casos.


Marta Abellán

A nivell de pares és primordial observar molt el seu fill.



Abellán també ha dit que és molt important que els mestres de l'escola parin atenció a com es relacionen els alumnes. Si sospiten que pot existir un problema, donar-ho a conèixer als pares perquè aquests actuin com més aviat millor.

La xerrada ha estat organitzada per la secció santcugatenca d'AVAN, davant l'increment de les demandes d'informació sobre aquest tipus de problemes dels infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.