Sant Cugat col·labora en la redacció del Protocol d'atenció d'infants en situació de risc


  • Comparteix:

Sant Cugat participa en l'elaboració d'un protocol d'atenció a la infància en situació de risc amb la col·laboració del Consell Comarcal i altres ajuntaments del Vallès Occidental. En una trobada celebrada aquesta setmana, regidors i tècnics han treballat conjuntament en l'elaboració del document. Aquesta iniciativa va sorgir ara fa un any amb la creació de la Taula Territorial de Coordinació i Intervenció en situacions de maltractament infantil.

Fa un any, el Consell Comarcal, la Direcció General d'Atenció a l'Infant de la Generalitat i els Ajuntaments van veure la necessitat de crear una Taula Territorial de Coordinació i Intervenció per ajudar els infants maltractats.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, explica els objectius del protocol.

Carmela Fortuny

L'obejctiu és que els Ajuntaments treballem conjuntament en aquest àmbit.


Segons el calendari previst, al maig es presentarà el protocol i es posarà en marxa al setembre. Finalment al desembre de l'any vinent es farà una valoració del primer trimestre en funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.