El vídeo i una nova interfície, principals novetats de Cugat.cat


  • Comparteix:

El nou diari electrònic Cugat.cat incorpora com a novetat principal el format vídeo i millora les opcions de consulta dels continguts en formats multimèdia. El nou portal es caracteritza per un modern disseny que permet afegir comentaris a les notícies i augmenta el volum d'informació. A més, els continguts d'esports, que fins ara es trobaven a la pàgina d'Esport en Marxa, es fusionen en la nova web.

El portal conté el diari electrònic, l'apartat d'esports, la galeria de vídeos i també la ràdio en directe i a la carta. Un disseny innovador i modern caracteritza el diari electrònic que, a més de tot el bloc informatiu que ja contenia Ràdio Sant Cugat, compta amb apartats nous.

L'agenda del dia, l'entrevista i un ràpid accés a les notícies d'última hora en són bon exemples. En el nou portal també s'incorpora en format web la columna d'opinió que fins ara s'emetia per ràdio al programa informatiu 'Primera Plana'.

Les notícies del diari electrònic, actualitzades constantment, incorporen vídeo, so i diversos vincles que s'adapten a les necessitats de cada informació. Una de les novetats destacades són els comentaris que pot fer el lector a cada notícia. A més, les informacions contenen un comptador que proporciona la xifra de lectors de cada notícia. També cada dia s'obrirà una enquesta sobre un tema d'actualitat local.

La nova web també potencia el servei d'hemeroteca i ofereix un rànquing amb les notícies més llegides i les més comentades. A part del ja tradicional servei de ràdio a la carta i de la programació en directe, el nou portal ofereix també servei RSS i 'podcast' per a reproductors mp3.

En les properes setmanes, a més, Cugat.cat incorporarà nous continguts que ampliaran l'oferta de servei públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.