El director del Museu de Sant Cugat reconeix que l'estat de la part posterior del Monestir no és l'adequat


  • Comparteix:

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, reconeix que l'estat de la part posterior dels jardins del Monestir no és l'adequat ja que està a l'espera d'una actuació d'arranjament. El projecte preveu ordenar urbanísticament l'entorn del monument, inclourà la pavimentació del terra i posarà al descobert els fonaments del projecte de la sala gòtica que mai s'ha arribat a construir. Campins ja ha demanat pressupostos a l'àrea de Territori per planificar el projecte.

La part posterior del Monestir es troba en un 'impàs', segons el director del Museu, que ha assegurat que la intervenció ja està planejada per l'àrea de Cultura des de fa mesos. D'aquesta manera, s'aplicarà el pla director del Monestir, que ja s'ha dut a terme a la zona que dóna a la plaça d'Octavià, a la part posterior dels jardins.

El director del Museu, Lluís Campins, ha explicat a Cugat.cat que l'estat de les diverses parts del Monestir és 'desigual'.

Lluís Campins

És evident que hi ha un estat molt desigual de l'entorn. La part posterior no està com hauria d'estar.


Lluís Campins ha assegurat que des de Cultura es veu com una 'necessitat evident' i es té molt present el projecte. Amb aquesta actuació, els voltants quedaran, segons Campins, urbanísticament ordenats.

Lluís Campins

Preveu que s'ordeni, es pavimenti i es marqui amb pedra la silueta de la sala gòtica.


Les obres del projecte es podran començar quan acabin els treballs d'excavacions que s'estan duent a terme al claustre del Monestir.

La gestió dels jardins del Monestir està a càrrec de l'Ajuntament, mentre que el campanar i la Casa Abacial ho gestiona l'Església.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.